به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا الله بداشتی روز شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در سالن شهید آوینی برگزار شد اظهار کرد:محرومیتزدایی، برگزاری اردوهای جهادی و اقتصاد مقاومتی از محورهای مهم فعالیت بسیج سازندگی قزوین است که با هدف محرومیتزدایی در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته استان انجام می شود.
وی افزود: یکی از فلسفه های وجودی سازمان بسیج سازندگی فعالیت در عرصه جهاد سازندگی است که در حوزه های مختلف مانند نهضت سواد آموزی، حفاظت وصیانت از منابع طبیعی به مردم خدمات می دهد.
الله بداشتی بیان کرد: در راستای حفاظت وصیانت از منابع طبیعی و به منظور رفع بیابانزدایی در منطقه بوئین زهرا و آبیک بیش از دو هزار و ۳۰۰ هکتار از بیابان های بویین زهرا جنگل کاری شده است.
وی یادآورشد: سازمان بسیج سازندگی بر اساس اصل ۱۴۷ قانون اساسی با تایید مجلس شورای اسلامی در حوزه محرومیت زدایی به عنوان مجری طرح های دولتی معرفی شده و در این مسیر موفق عمل کرده است.
اجرای ۴۰۰ پروژه عمرانی توسط بسیج سازندگی قزوین
مسئول سازمان بسیج سازندگی قزوین تصریح کرد:ازبدو تاسیس بسیج سازندگی تاکنون بیش از۴۰۰ پروژه عمرانی با پشتیبانی قرارگاههای قرب کوثر و خاتم الانبیا در مناطق محروم و روستاها اجرا شده است.
وی اضافه کرد: احداث خانه عالم، آب رسانی به روستاها و مناطق محروم، ساخت مسجد و غسالخانه در روستاها، تکمیل و احداث طرح های چند منظوره، احداث پل های روستایی، احداث و لایروبی قنات های روستایی، ساخت کتابخانه کوچک در روستاها و استخر ذخیره آب و تعمیر و ساخت مدارس از مهمترین فعالیت های بسیج سازندگی است.
الله بداشتی اظهار کرد: احداث پارک محله و مدارس کوچک سه کلاسه و نمازخانه های بین راهی و المان های شهدا از دیگر فعالیت های صورت گرفته توسط بسیج سازندگی است.
وی گفت: با توجه به رویکرد بسیج سازندگی در اجرای پروژه های عمرانی و خدمت رسانی سریعتر به مردم این سازمان در اجرای پروژه های شهری نیز مشارکت فعالی دارد که در این راستا دراجرای پروژه های مختلف از جمله پل امام علی(ع)، کمربندی شهر الوند، احداث سدخاکی با ۴۰۰ هزار متر مکعب ظرفیت، بیش از پنج کیلومتر خط لوله کشی، احداث دیوار سنگی حایل بین شهر و رودخانه همکاری داشته است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی قزوین بیان کرد: نهاد بسیج سازندگی با گام برداشتن در حوزه تولید و اشتغال توانسته الگوی موفقی در اقتصاد مقاومتی ارائه دهد و با معرفی نمونه ای شفابخش به جامعه کاری کند تا دستگاههای دیگر به عنوان چرخ دندههایی برای گسترش اشتغال در کنار بسیج قرار گیرند.
وی تصریح کرد: تنها برای اعتماد بیشتر مردم به انقلاب کارها را انجام می دهیم و با صره جویی در هزینه پروژه ها این مبالغ را در امور مربوط به رفع محرومیت مناطق مختلف هزینه می کنیم تا برای خانواده های مستضعف تولید حلال را نهادینه کنیم.
الله بداشتی یادآورشد: یکی از اصول برنامه ریزی بسیج سازندگی توانمندسازی مردم است که درگام اول هم از تولید تا مصرف حمایت کرده ایم.
اعطای ۴۳ میلیاردتومان تسهیلات
وی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در بسیج سازندگی اظهار کرد: از سال ۹۲ تا ۹۵ بیش از ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی در حمایت از اشتغال به دو هزار و ۸۹۶ نفر پرداخت شده است.
الله بداشتی تصریح کرد: اعطای تسهیلات بسیج سازندگی در مواردی مانند پرورش ماکیان، داربستی کردن باغات انگور، پرورش مرغ بومی، شترمرغ، ماهی، گیاهان دارویی و زعفران در مقدار محدود، صنایع دستی و صنایع تبدیلی و لبنی در استان صورت گرفته است.
وی گفت: آموزش سه هزار و ۱۹۵ نفر در عرصه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی، داربستی کردن چهار هزار و ۴۷۹ هکتار از مزارع شهرستان تاکستان، احداث و توسعه ۱۲۲ حوضچه پرورش ماهی، راهاندازی ۱۸۷ واحد پرورش قارچ خوراکی، راه اندازی ۱۶۵ واحد صنایع تبدیلی و همچنین ۱۷ هزار و ۱۵۰ کلنی زنبور عسل نیز بخش دیگری از اقدامات این سازمان در سه سال گذشته در حوزه اقتصاد مقاومتی است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی قزوین با اشاره به برگزاری اردوهای طرح هجرت توسط این سازمان بیان کرد: عزیمت ۸۹۱۹ نفر در قالب اردوهای جهادی به روستاها و مناطق محروم، بهسازی و زیباسازی ۲۵۰ باب مدرسه، اجرای طرح سواد آموزی برای ۸۵۶ نفر و ویزیت رایگان ۳۸ هزار و ۱۹۰ نفر از جمله فعالیتهای اردوهای جهادی بسیج سازندگی است.
وی به شکل گیری قرارگاه پیشرفت و آبادانی با مدیریت فرمانده سپاه صاحب الامر اشاره کرد و گفت: هدف از ایجاد قرارگاه، عمران و پایداری، رفع محرومیت با محور اقتصاد مقاومتی و ایجاد زیرساخت بهداشت درمان در الموت شرقی، غربی و چغور شکل گرفته تا چهره محرومیت را از این مناطق پاک کنیم و شیب مهاجرت از روستا به شهر را متوقف کنیم و افراد بتوانند به روستاها بازگردند و تولید را رونق بخشند.
نظر شما